WERKVOORBEREIDER / CALCULATOR

Als werkvoorbereider/ calculator werk je samen met ons verder aan het uitwerken, calculeren en voorbereiden vanuit het door ons zelf ontwikkelde conceptuele bouwsysteem VOXS. Je bent de spin in het web en bewaakt het overzicht, houdt het hoofd koel als het spannend wordt, communiceert gemakkelijk met externe en interne partijen. Belangrijk is dat je kunt organiseren en analyseren en continu procesverbeteringen ziet en in gang zet. Je kunt de kern van een probleem identificeren en maakt onderscheid tussen oorzaak en gevolg.

 
VOXS-werkvoorbereider_calclator-web.jpg

WAT HOUDT DE FUNCTIE IN?

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

Het calculeren, effectief en efficiënt coördineren en voorbereiden van onze conceptuele bouwplannen, in alle voorkomende gebieden, vanaf de initiatief- tot en met contract- inclusief de prijsvormingsfase. Komt het project tot realisatie, dan ben je ook verantwoordelijk voor het technisch en organisatorisch voorbereiden en begeleiden van het project. Je werkt binnen budget samen met verschillende co-makers in een BIM model. Je kan vroegtijdig BIM clashes signaleren om tot het juiste resultaat voor uitvoering te komen.

 
CKF_VOXS_Kantoor_15-11-2018-8469.jpg

JOUW PROFIEL

DE JUISTE KANDIDAAT

Ben je op zoek naar deze uitdagende baan als werkvoorbereider / calculator bij ons professioneel familiebedrijf met als werkterrein de Zuidwestelijke Delta? Ben je woonachtig in onze regio? Dan ben jij degene die we zoeken! Van jou vragen we naast een technische HBO Bouwkundige opleiding en enige werkervaring, zelfstandigheid en een gezonde prestatiemotivatie. Ervaring op het gebied van bouwen middels een integraal bouw informatie model (BIM) is geen must wel een pré.

 
Afbeelding3.jpg

ONS AANBOD

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN

Naast uitdagende mooie en bijzondere opdrachten bieden wij je een collegiale en uitdagende werkomgeving binnen een familiebedrijf waar een open cultuur en een leuke sfeer heerst. Er is ook voldoende ruimte om je binnen een informele professionele werkomgeving te ontplooien doormiddel van opleidingen en persoonlijke aandacht. Natuurlijk word je direct beloond met een vaste baan met een goed salaris en een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

 
Erik-van-den-Bergh_Bergh_Bouwsystemen_2018.jpg

INTERESSE IN DEZE VACATURE?

Spreek deze functie je aan? Of wil je eerst meer informatie? Verras ons in een persoonlijk gesprek waarbij je aangeeft hoe jij invulling zou willen geven aan deze leuke functie. Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek, of solliciteer direct via onderstaande button en mail ons je CV en motivatiebrief.

Met vriendelijke groet,

Erik van den Bergh
Algemeen directeur