Het voxs proces

 
VOXS-productontwikkeling.png

PRODUCTONTWIKKELING

We creëren producten, processen en ontwerpen om aan onze circulaire ambitie te voldoen. Dit doen we met een scherpe focus op R&D en onze uitgebreide samenwerkingsverbanden in de bouwsector. Onze slimme oplossingen zijn van een voordelige kwaliteit en sneller te bouwen, omdat ze direct klaar zijn om te implementeren; gereed voor gebruik

VOXS-procesmanagement.png

PROCESMANAGEMENT

Elk succesvol project is het resultaat van een ingenieuze voorbereiding, aanpak en sturing van het ontwerp- en commerciële parameters. Ons team begrijpt de belangrijkste succesfactoren van een project en voegt waarde toe door ervaring en creatief denken. Wij hebben alle expertise en benodigdheden in huis om uw project te begeleiden, van de selectie van de bouwlocatie tot en met de voltooiing en onderhoud tijdens gebruik.

ontwerp-en-beheer.png

ONTWERP EN BEHEER

Het ontwerpteam van het VOXS Bouwsysteem denkt graag met u mee om al vroegtijdig haalbaarheidsstudies en ontwerpen te maken om uw project te optimaliseren. Door onze samenwerking met vaste co-makers kunnen wij onze uitvoeringskennis al vroegtijdig in het ontwerpproces inbrengen, terwijl het project zich in de loop van de tijd ontwikkelt door het hele ontwerpproces. Door de deliverables (de producten, diensten en resultaten die in een project geproduceerd worden) van het project te beheren in overeenstemming met de overeengekomen tijds-, budget- en scopevoorwaarden, minimaliseren we variaties en verstoring van het project.

VOXS-produceren.png

PRODUCEREN

VOXS is een initiatief van de Bergh Bedrijven die al ruim 60 jaar bestaan, toonaangevend in de bouwsector zijn en talloze projecten hebben opgeleverd. Productie in plaats van het bouwen van uw project vereist een andere manier van denken over het gehele programma. Uw gebouw wordt vervaardigd op een niveau van kwaliteit dat niet haalbaar is met traditionele en conventionele bouwmethodieken.

 
 
VOXS-assembleren.png

ASSEMBLEREN - SNEL EN VEILIG

Met het VOXS Bouwsysteem wordt bouwen omgezet in snelle assemblage. De VOXS-methodiek is ook een veel veiligere manier om te bouwen. Onze klanten krijgen van onze gespecialiseerde teams een hoogwaardige service voor het assembleren van het structureel raamwerk, de vloeren, buitengevels, daken, prefab badkamers en andere prefab elementen. Onze bouwteams komen aan met geavanceerde bouwmodellen om de plaatsing en het programma te begeleiden. Zodra uw gebouw is voltooid, heeft u de optie om het tijdens het gebruik door ons te laten onderhouden.

 
 
banner-medium-grey.jpg
 
BENIEUWD NAAR WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?
Lees meer over uw voordelen, onze projecten en concepten.