VR-Tour

banner-experience-01.jpg
 
 

De binnenzijde van demomodel I kunt u ook middels onderstaande VR-tour bezichtigen. U krijgt hierbij een goede indruk van onze maximale overspanning, toepassing van verschillende gevel- en afbouwmaterialen en de mogelijkheden voor een dakterras en balkon.

Om de binnenzijde van demomodel II te bezichtigen dient u een afspraak te maken. Hier kunt u kennismaken met ons gestandaardiseerd casco en optimaal de unieke en warme uitstraling van de houten kolommen beleven.

 
 
 
 
 
 

Bekijk ook onderstaande video, waarmee wij u mee op tour nemen door de demo modellen!

 
 
 
 

VOXS EXPERIENCE

Overtuigd van de vele voordelen van VOXS? En bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom op ons hoofdkantoor in Bergen op Zoom, waar u de twee demomodellen in het VOXS Bouwsysteem kan bezoeken.

Daarnaast kunt u door onze VR-Bril diverse ontwerpen beleven. Door gebruik te maken van natuurlijke belichting ervaart u de ontwerpen als levensecht. Kom langs en ervaar de eindeloze mogelijkheden in het VOXS Bouwsysteem.

Bel direct naar +31 (0)164 212346 of vul hier het contactformulier in voor een afspraak. Onze medewerkers nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op.