VOXS TECHNIEK

VOXS is een in eigen beheer ontwikkeld industrieel, flexibel en demontabel bouwsysteem voor semipermanente doeleinden. Het VOXS Bouwsysteem is technisch zodanig ontwikkeld, dat het bouwwerk flexibel kan worden aangepast aan een veranderde functie van het bouwwerk of aan veranderde eisen van een gebruiker van het bouwwerk. Het casco is volledig ontworpen met gestandaardiseerde prefab elementen die uit elkaar te halen zijn, maar ook her inzetbaar voor een nieuwe toepassing. Naast dit gestandaardiseerde casco bieden we voldoende ruimte voor persoonlijk maatwerk. Voorbeelden hiervan zijn de gevelafwerking, invulling, indeling en keuze uit materialen voor de afbouw en de technische installaties.

hetbouwsysteem-02.jpg
hetbouwsysteem-04.jpg

GESTANDAARDISEERDE AFMETINGEN

De maatvoering van het VOXS Bouwsysteem is ontwikkeld op afmetingen van 2400x9600mm, 2400x7200mm, 2400x4800mm en 2400x2400mm. Hierdoor kunnen we flexibele gebouwen ontwerpen die in de toekomst volledig aanpasbaar zijn en dus ook kunnen meegroeien of krimpen als het moet.

 

GEBOUWHOOGTE

Wij hanteren een standaard bouwkundige vrije hoogte van 2800mm. Zonder aanpassingen in het casco kunnen wij (ook achteraf als het moet) tot drie bouwlagen hoog een gebouw ontwikkelen. Grotere bouwkundige vrije hoogtes tot 4000mm behoren ook tot de mogelijkheid en bieden wij als maatwerk aan. 

 
>