INTEGRAAL ONTWERP

Wij bieden totaaloplossingen voor leren, werken, verzorgen, wonen en recreëren. Doordat wij gestandaardiseerd maatwerk bieden is er een legio aan keuze mogelijkheid op het gebied van kwaliteit en comfort. We luisteren naar uw ideeën en ontwerpen ze samen en verzorgen daarbij het complete traject van vergunning tot aan de onderhoud tijdens de gebruiksperiode. Onze gebouwen zijn hierdoor persoonlijk maar bovenal toekomstbestendig.

 
 

CO-MAKERSHIP

Wij werken samen met vaste Co-makers vanuit een integraal 3D ontwikkelpakket. Het voordeel voor u is een snel doordacht proces met één aanspreekpunt voor de gehele realisatie. Uiteraard werken wij met een 3D tekenpakket dat ook de machines in de productie kan aansturen. Zo zorgen wij ervoor dat een VOXS gebouw geheel op maat als een bouwpakket wordt aangeleverd voordat de assemblage start. 

JUST-IN-TIME

Omdat het casco uit prefab onderdelen bestaat betekent dat wij onder geconditioneerde omstandigheden met duurzame materialen produceren. Deze prefab elementen zetten wij in een snelle just-in-time planning op de bouwplaats in elkaar. Daarna start de afbouw van uw maatwerk pakket.

>