DE VELE VOORDELEN VAN VOXS

Met het VOXS Bouwsysteem kunt u inspelen op de onzekere toekomst en mogelijkheden bieden voor toekomstige generaties. Een VOXS gebouw is een dynamisch gebouw, heeft een divers ruimteaanbod, minimaliseert afval, is flexibel en multifunctioneel inzetbaar. Indien u wenst kan een VOXS gebouw volledig energiezuinig worden opgezet. Door de interne en externe flexibiliteit kan het gebouw zich op locatie eenvoudig aanpassen aan de veranderende vraag in de toekomst. Kortom een VOXS gebouw blijft ook na de realisatie toekomstbestendig. Met het juiste concept, meubilair, inrichting en sfeer worden zelfs kleine- of basisontwerpen verbluffende ruimtes. Het bouwsysteem is ontworpen voor semipermanente huisvesting, zowel huur als koop behoren tot de mogelijkheden.

voxs_logo.gif
hetbouwsysteem-01.jpg
 

AUTHENTIEK DESIGN

VOXS Bouwsysteem is de standaard voor kwaliteit, design en innovatieve bouw en staat voor een geheel nieuwe manier om te bouwen. De onderbouwing van elk VOXS gebouw is een duurzaam structureel kader. VOXS gepersonaliseerde constructie bevat constructief hout en gespecialiseerde vloeren en metalen koppelingen, die samen worden gecombineerd voor superieure kracht en ongeëvenaarde nauwkeurigheid. Het resultaat een hele snelle en schone assemblage bouw. Gelijmd onder druk, zijn de gelamineerde structurele kolommen inherent sterk en bieden ze houvast om ruimtes uit te breiden en om de interne architectonische eigenschappen uniek aan het VOXS Bouwsysteem te leveren. De houten kolommen geven de ruimte daarnaast een unieke, authentieke en warme uitstraling. 

 

ZEER ENERGIEZUINIG

U bepaalt de mate van energiezuinigheid. Zowel de isolerende vloeren, wanden en gevels zijn in verschillende comfort klasse verkrijgbaar. Zo ook de technische installaties. Afhankelijk van uw budget en behoefte maken we hiervoor een weloverwogen beslissing. Onze installaties zijn altijd op maat ontworpen passend bij het leef- en/of werkklimaat. Een bijkomend voordeel is dat het VOXS Bouwsysteem standaard is voorzien van betonvloeren.

>