over ons

 
VOXS-overons-02jpg.jpg
 
 

Perspectief van een nieuwe generatie

Als ik met onze twee jongens naar de zee kijk, een plek waar wij graag onze vrije tijd doorbrengen, dan vraag ik me wel eens af: hoe willen wij met ons bedrijf nu de toekomst gaan vormgeven? Hoe kunnen we iets ontwikkelen wat we ook weer mee kunnen geven aan de volgende generatie?

Het circulaire VOXS Bouwsysteem dat wij hebben ontworpen is uniek en tegelijkertijd ook vrij simpel. We combineren moderne technologie en innovatie met één van de oudste materialen ter wereld: hout. Geen enkel ander materiaal is zo veelzijdig, efficiënt en ecologisch.

Onze rol binnen een bouwproject is die van een gespecialiseerde ontwerper en hoofdaannemer. We ontwerpen en maken samen de belangrijkste componenten van de bouwstructuur, de gevel en het interieur in onze fabrieken en installeren ze ter plaatse.

Digitaal onderlegd betekent dat we tekeningen kunnen maken die het enige geïntegreerde model voor onze projecten worden. Dit stroomlijnt en verbetert het proces van ontwerp, tot fabriek, tot installatie op locatie. Dankzij ons doordacht ontwerp- en constructieproces kunnen we onze kennis, expertise en ervaring elke keer opnieuw gebruiken om elke opdracht op de slimste en beste manier uit te voeren.

Onze aanpak van het maken van bouwonderdelen biedt opdrachtgevers de ruimte om mooie duurzame gebouwen te creëren die een meerwaarde bieden in de omgeving.

Laten we samen slim bouwen aan een gelukkige toekomst!

 

Erik van den Bergh
Founder VOXS Bouwsysteem
 
 
VOXS-overerik.jpg
 

Samen presteren op het hoogste niveau

Dit is genieten voor mij. Met passie en plezier tot een fantastisch resultaat komen. Samen met mijn atleten trainen om het hoogst mogelijke te bereiken bij polsstokhoogspringen. Dat gaat met vallen en opstaan. Het blijft een puzzel om samen de meest optimale voorbereiding te vinden om het maximale eruit te halen bij steeds veranderende  omstandigheden.

Net als bij topsport leggen wij, bij VOXS Bouwsysteem, de lat altijd hoog. Wet- en regelgeving optimaal interpreteren in een uniek bouwsysteem wat uitblinkt in vele mogelijkheden valt niet mee. Ruim 20 jaar traditionele bouwervaring met de nodige ups- en downs heeft mij ertoe aangezet om al het goede te optimaliseren en het slechte overboord te gooien.

Zie hier het resultaat; een bouwsysteem met droge verbindingen dat kan groeien en krimpen. Kenmerkend hierbij en altijd aanwezig zijn natuurlijk de massief houten kolommen. Robuust, warm en sterk. Samen met de speciaal ontwikkelde betonnen vloeren geeft het VOXS Bouwsysteem een vertrouwd gevoel. Je voelt je thuis. Ik nodig je van harte uit om dit te ervaren en beleven.

Koen Haest
Co-founder VOXS Bouwsysteem
VOXS-overkoen.jpg
 

BENIEUWD HOE DIT ER IN DE PRAKTIJK UITZIET?

Het Demo Model kunt u nu virtueel van buiten bekijken en er ‘langs lopen’ of Boek een rondleiding in het Demo Model ter plaatse op ons terrein.