over ons

 
VOXS-overons-02jpg.jpg
 
 

Perspectief van een nieuwe generatie

Als ik met onze twee jongens naar de zee kijk, een plek waar wij graag onze vrije tijd doorbrengen, dan vraag ik me wel eens af: hoe willen wij met ons bedrijf nu de toekomst gaan vormgeven? Hoe kunnen we iets ontwikkelen wat we ook weer mee kunnen geven aan de volgende generatie?

Het circulaire VOXS Bouwsysteem dat wij hebben ontworpen is voor zover wij weten uniek en tegelijkertijd ook vrij simpel. De materialen zijn natuurlijk zoveel mogelijk van duurzaam hout, de elementen gestandaardiseerd en de mogelijkheden eindeloos.

Onze standaardisatie is zeker geen beperking. Eerder een opening naar veel mogelijkheden. Wij geloven dat creatieve mensen beperkingen juíst gebruiken om een reeks problemen te isoleren waarop ze hun talenten kunnen toepassen; en dan die problemen op slimme, unieke manieren oplossen. Beperkingen zetten juist aan tot creativiteit.

Onze gestandaardiseerde aanpak van het maken van bouwonderdelen biedt architecten en ontwerpers aanzienlijke ruimte om mooie esthetische gebouwen te creëren die een meerwaarde bieden in de omgeving.

 

Erik van den Bergh
Founder VOXS Bouwsysteem
 
 
VOXS-overerik.jpg
 

Samen presteren op het hoogste niveau

Dit is genieten voor mij. Met passie en plezier tot een fantastisch resultaat komen. Samen met mijn atleten trainen om het hoogst mogelijke te bereiken bij polsstokhoogspringen. Dat gaat met vallen en opstaan. Het blijft een puzzel om samen de meest optimale voorbereiding te vinden om het maximale eruit te halen bij steeds veranderende  omstandigheden.

Net als bij topsport leggen wij, bij VOXS Bouwsysteem, de lat altijd hoog. Wet- en regelgeving optimaal interpreteren in een uniek bouwsysteem wat uitblinkt in vele mogelijkheden valt niet mee. Ruim 20 jaar traditionele bouwervaring met de nodige ups- en downs heeft mij ertoe aangezet om al het goede te optimaliseren en het slechte overboord te gooien.

Zie hier het resultaat; een bouwsysteem met droge verbindingen dat kan groeien en krimpen. Kenmerkend hierbij en altijd aanwezig zijn natuurlijk de massief houten kolommen. Robuust, warm en sterk. Samen met de speciaal ontwikkelde betonnen vloeren geeft het VOXS Bouwsysteem een vertrouwd gevoel. Je voelt je thuis. Ik nodig je van harte uit om dit te ervaren en beleven.

Koen Haest
Co-founder VOXS Bouwsysteem
VOXS-overkoen.jpg
 

BENIEUWD HOE DIT ER IN DE PRAKTIJK UITZIET?

Het Demo Model kunt u nu virtueel van buiten bekijken en er ‘langs lopen’ of Boek een rondleiding in het Demo Model ter plaatse op ons terrein.