Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar talent. Wellicht staan er momenteel geen vacatures open die aansluiten bij jouw profiel. Dat kan morgen zomaar anders zijn! En mochten we binnen Bergh Bouwsystemen op dit moment geen openingen zien, dan is één van de vier andere Bergh Bedrijven misschien net op zoek naar jou.

Deel je kwaliteiten met ons, want de vacature van morgen is jou wellicht op het lijf geschreven. Als jij vindt dat er geen passende vacature voor je open staat en jij denkt een goede aanvulling te zijn voor ons team, dan nodigen wij jou uit een open sollicitatie te sturen. Wij dagen je uit om ons te laten zien hoe jij het verschil kunt maken in onze mooie organisatie.

Wanneer wij mogelijkheden zien voor jou in een toekomst bij Bergh Bouwsystemen of wanneer er een vacature ontstaat die past bij jouw profiel, nemen wij contact met je op. 

 
Erik-van-den-Bergh_Bergh_Bouwsystemen_2018.jpg

INTERESSE IN DEZE VACATURE?

Spreek deze functie je aan? Of wil je eerst meer informatie? Verras ons in een persoonlijk gesprek waarbij je aangeeft hoe jij invulling zou willen geven aan deze leuke functie. Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek, of solliciteer direct via onderstaande button en mail ons je CV en motivatiebrief.

Met vriendelijke groet,

Erik van den Bergh
Algemeen directeur