output_pxoKes.gif
 

concepten

 
banner-blue.jpg
 
 

conceptueel bouwen

Wij ontwikkelen en realiseren conceptuele totaaloplossingen op het gebied van leren, werken, verzorgen, wonen en recreëren. Het VOXS Bouwsysteem is het uitgangspunt. Met altijd voldoende ruimte voor extra specifieke wensen op het gebied van uitstraling, kwaliteit en comfort.

Bouwen doe je nooit alleen, dat doe je samen. Daarom hebben wij een samenwerking met vaste co-makers uit de bouwkolom. Door ons gestandaardiseerd ontwerp- en bouwproces kunnen we onze kennis, kunde en ervaring iedere keer opnieuw benutten om elke opdracht op de slimste en beste manier uit te voeren . Met als einddoel prettige betaalbare en duurzame gebouwen te creëren voor onze klanten en eindgebruikers!

We luisteren naar uw ideeën en ontwerpen ze dan ook samen.  Ook verzorgen we, als u dat wilt, het complete traject van vergunning tot aan het onderhoud tijdens de gebruiksperiode. Onze gebouwen zijn hierdoor persoonlijk, maar bovenal toekomstbestendig.

 
 
 
 

Ruimte voor ideeën

 
klik op onderstaande segmenten om meer conceptuele VOXS gebouwen te bekijken
 
 
 

ONS NieuwE bouwconcept!

VOXS Home & Care

Klik hier onder voor meer informatie over ons nieuwe bouwconcept VOXS Home & Care, een kleinschalige woonvorm voor senioren.
 
 
 
banner-medium-grey.jpg