Voxs Demo Model II

 
 

Gebouwen die demontabel, herbruikbaar en aanpasbaar zijn. Dat bestaat! VOXS Bouwsysteem is een doordacht bouwsysteem met grote ontwerpvrijheid, waarbij standaardisatie en maatwerk samenkomen. Flexibel meebewegen is onze norm. Met een legio aan keuze mogelijkheid op het gebied van kwaliteit en comfort. Een VOXS gebouw is persoonlijk, duurzaam, modulair en bovenal toekomstbestendig.

BENIEUWD HOE DIT ER IN DE PRAKTIJK UITZIET?

In het VOXS Demomodel II laten we u graag ons gestandaardiseerd casco zien voor permanente  demontabele bouw. Hier kunt u ook optimaal de unieke en warme uitstraling van de houten kolommen beleven. Het dak van demomodel II is voorzien van een sedumdak in combinatie met zonnepanelen dat zorgt voor extra energiebesparing.

VOXS EXPERIENCE

Overtuigd van de vele voordelen van VOXS? En bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom op ons hoofdkantoor in Bergen op Zoom, waar u de twee demomodellen in het VOXS Bouwsysteem kan bezoeken.

Daarnaast kunt u door onze VR-Bril diverse ontwerpen beleven. Door gebruik te maken van natuurlijke belichting ervaart u de ontwerpen als levensecht. Kom langs en ervaar de eindeloze mogelijkheden in het VOXS Bouwsysteem.

Bel direct naar +31 (0)164 212346 of vul hier het contactformulier in voor een afspraak. Onze medewerkers nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op.

Voxs Demo Model Systeembouw Mockup
 
 
 
Carina van den Bergh