Een nieuwe werkplek

 
 

Dit najaar heeft Bergh Bouwsystemen haar intrek genomen in een nieuwe kantoorvleugel in het pand van Bergh Bouw. Hergebruik dus van een bestaand gebouw. Wel zo duurzaam!

Open kantoortuin

Door het gebruik van veel glas in het kantoor is er een open structuur gecreëerd. Met als pronkstuk de vier houten ‘VOXS kolommen’ centraal in het kantoor. De werkplekken beschikken over wand visuals, hierin zijn natuurlandschappen getoond om de link te leggen naar de toepassing van duurzaam hout in ons bouwsysteem.

Integraal samenwerken

Door de toepassing van een openstructuur zijn de communicatielijnen tussen klantgesprek, ontwerp, calculatie, uitvoering en assemblage korter geworden. Waardoor we nog beter het integrale proces van ontwerp tot uitvoering voor onze klanten kunnen begeleiden. De nieuwe werkplekken dragen bij aan onze verdergaande samenwerking en biedt ruimte voor creativiteit.

Voorbereid op de toekomst

Directeur Erik van den Bergh is enthousiast over de nieuwe werkplekken:

Deze stap past bij het stadium waarin we nu zitten. Een betere werkplek, passend bij een innovatieve organisatie. Het is een fijn open kantoor om in te werken en waar wij met gepaste trots onze klanten kunnen ontvangen. Vanuit hier kan het team van Bergh Bouwsystemen verder werken aan een duurzame circulaire toekomst.
— Erik van den Bergh
3D BIM ontwerpen bouw
 
 
Ralph Mol