Circulair bouwen met hout heeft de toekomst!

WINNAAR TWEEDE PRIJS!

Wij zijn bijzonder trots dat wij u kunnen melden dat het VOXS Bouwsysteem de tweede plaats noteerde bij de wedstrijd ‘Slimste Toekomstgerichte Houtoplossing 2017’. De prijsuitreiking vond plaats op vrijdag 10 november 2017 op de Houtwereld Praktijkdag in Arnhem, waar 435 professionals elkaar troffen. 

Iedereen die op ons gestemd heeft, heel hartelijk dank voor uw steun.
Circulair bouwen met hout heeft de toekomst!

VOXS-2e-plaats.jpg

CONTACTA GOES

VOXS was 7-8-9 november nadrukkelijk aanwezig op de Contacta in de Zeelandhallen in Goes. We hebben interessante contacten opgedaan, gesproken met geïnteresseerde innovatieve ondernemers, genetwerkt en genoten! Hieronder ziet u een impressie van onze stand.

VOXS-contacta-01-2017.jpg

MEER INFORMATIE

Wenst u meer informatie over het VOXS Bouwsysteem? Of wilt u een bezoek brengen aan ons Demo Model voor de VOXS Experience?

Neem dan contact op met Erik van den Bergh

 
Carina van den Bergh