Bent u ook een voorstander van circulair bouwen? Stem dan op ons!

VOXS is één van de genomineerden voor de titel 'Slimste Toekomstgerichte Houtoplossing 2017' dat wordt georganiseerd door de Houtwereld.
De verkiezing is inmiddels van start gegaan. Helpt u ons deze titel in de wacht te slepen?

Stem dan uiterlijk 27 oktober 2017 op VOXS!

VOXS-nieuwsbrief-17-10-17.jpg

Demontabel en Flexibel

Wat VOXS technisch zo bijzonder maakt is dat de droge verbindingen met een enorme eenvoud zijn ontworpen. Met slechts één type bout en één type houtschroef verbinden wij het volledige casco aan elkaar. Het resultaat is een hele snelle en schone assemblage bouw. De houten gelamineerde kolommen geven het daarnaast een unieke, authentieke en warme uitstraling.

Klik hier om meer te ontdekken over o.a. de VOXS techniek.

 

Uitreiking

Op 10 november 2017 vindt de uitreiking plaats tijdens de houtwereld praktijkdag bij Accsys Technologies in Arnhem. Wij hopen natuurlijk dat we de prijs daar in ontvangst mogen nemen. Wij wensen alle genomineerden heel veel succes.

Namens het hele VOXS team alvast hartelijk bedankt voor uw steun!

 
Carina van den Bergh